Thuis in uw branche

40 procent korting op het Nyenrode executive tax assurance programma

  • Publicatiedatum: 25-1-2013

Hierbij maken wij u attent op het Nyenrode executive tax assurance programma dat 4 maart van start gaat (zie de bijlage). Als SRA hebben wij hiervoor een aantal plaatsen gereserveerd. SRA betaalt een deel van uw opleiding en biedt u daarbij een korting aan van 40% op de prijs: als SRA-deelnemer betaalt u € 7.200 (i.p.v. € 11.999) mits SRA 5 deelnemers aanmeldt. Dus meldt u aan bij SRA!

Met het volgen van het programma, in combinatie met het schrijven van een thesis en het afsluitende (vrijwillige) examen, komen de deelnemers in aanmerking voor de beschermde kwalificatie ‘Registered Tax Assurance Provider’ (RTAP).

Zoals wellicht bekend is het een ‘pre-academisch’ programma. Aan de hand van de rodedraad-casus wordt er niet alleen een integraal risk assessment uitgevoerd, maar wordt ook de control environment in beeld gebracht, worden er risico’s gerubriceerd, beheersmaatregelen en controls ontworpen, getoetst en gedocumenteerd, maar gaat het ook om verandermanagement, het vaststellen van de ‘fiscale risk appetite’, het inbedden van fiscaliteit in de reguliere bedrijfsprocessen, risk management, governance en compliance, het beheersen van niet reguliere (fiscale) transacties, het ontwerpen en/of herinrichten van processen, het integreren van de ICT, het vormgeven en toetsen van soft controls, het auditen van het TCF, statistische technieken, het geven van ‘tax assurance’, maar vooral ook het levend en werkend houden van een TCF/BCF. Let wel, we besteden in de casus ook heel nadrukkelijk aandacht aan de positie van een DGA en een kleinere (informele) organisatie.

De data

  • 4 en 5 maart 2013
  • 25 en 26 maart 2013
  • 15 en 16 april 2013
  • 7 en 28 mei 2013
  • 19 en 20 juni 2013
  • 24 en 25 september 2013

Aanmelden

Mocht u willen deelnemen, stuur dan een e-mail voor 26 januari naar:

Danielle van den Houten
E dvandenhouten@sra.nl
T (030) 656 60 60

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren