Thuis in uw branche

Accountancy Expo op 19 juni: gratis toegang voor SRA-leden

  • Publicatiedatum: 13-5-2014

Op 19 juni aanstaande organiseert DOCCO de Accountancy Expo. Een nieuw evenement waar software, ICT en innovatie centraal staan. Op de Expo is er een beurs met ruim 40 exposanten die nieuwe softwarereleases of nieuwe innovatieve oplossingen kunnen pitchen en demonstreren. Uiteraard zijn er ook sprekers rondom actuele thema’s zoals ICT & Recht, Cloud , Big data, software koppelingen en elektronisch factureren via UBL.

Het concept van de Accountancy Expo is uniek en vernieuwend te noemen. Zo ligt de focus op de oplossingen van softwareleveranciers en is het programma mede tot stand gekomen door inbreng van de softwareleveranciers. Tony van Oorschot van SRA zal in zijn presentatie ingaan op de laatste stand van zaken rondom digitaal factureren. Daarnaast zijn er presentaties met sprekers van o.a. Fox-IT en  ICTrecht. Mark Appel zal als Google 'glassexplorer' de aftrap verzorgen en cabaretier en ICT-columnist Jacob Spoelstra zal de middag afsluiten. Uiteraard kunt u onder het genot van een hapje en een drankje volop netwerken.

DeFabrique in Utrecht

De Expo vindt plaats op 19 juni aanstaande in DeFabrique in Utrecht welke bekend staat om zijn hippe uitstraling. Eén die als geen ander past bij het innovatieve karakter van het evenement waarop accountants met belangstelling voor ICT niet mogen ontbreken. Dit zelfde geldt uiteraard ook voor softwareleveranciers, voor hen is dit het evenement van het jaar om hun nieuwste oplossingen te tonen.

Deelname

De actiecode en informatie over aanmelden en deelname treft u hieronder - na inlog - aan

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren