Thuis in uw branche

Bekijk ons nieuwe Dossier Kwaliteit

  • Publicatiedatum: 11-10-2017

In het nieuwe dossier Kwaliteit treft u handvatten aan om de kwaliteit binnen uw gehele kantoororganisatie te meten, te monitoren en daar waar nodig te verbeteren. Dat geldt voor alle SRA-leden, maar met name voor SRA-leden met een Wta-vergunning.  

Als SRA-kantoor met een niet-OOB-vergunning bent u vanuit verschillende invalshoeken bezig met kwaliteit, kwaliteitsverbetering en verandertrajecten: In het Publiek belang, Samen Beter, via vaktechnische educatie, Cultuurscan et cetera. Nu we aan de vooravond staan van een tweede AFM-onderzoek (volgens haar voorlopige planning) naar de kwaliteit van de wettelijke controles in het niet-OOB-segment, is het van belang om al deze invalshoeken van kwaliteit bij elkaar te brengen.

Handvatten

Wat treft u onder andere aan in het nieuwe dossier? Relevante en actuele vaktechnische praktijkhandreikingen, de SRA-Cultuurscan met aanverwante trajecten waarin cultuur en gedrag binnen uw organisatie centraal staan, en cursussen/trajecten om te komen tot een kwaliteitsgerichte cultuur.

In het dossier kunt u de presentaties downloaden van de Intervisiebijeenkomst Kwaliteit van 11 oktober 2017. Ook brengen we u op de hoogte van onze visie op kwaliteit, onze kwaliteitsambitie als vereniging en het SRA-kwaliteitskeurmerk. Doe er uw voordeel mee!

 

Naar het Dossier Kwaliteit >

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren