Thuis in uw branche

Bestuurscolumn: Welkom Pauline!

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

  • Publicatiedatum: 10-11-2022
Diana Clement
SRA-voorzitter: Diana Clement

Ik begin deze column natuurlijk meteen met het ontzettend goede nieuws dat SRA een nieuwe directeur heeft. Pauline Van Esterik-Plasmeijer (56) is per 1 november bij SRA begonnen. Ze volgt Cees Meijer op, die helaas vanwege ziekte eerder bij onze vereniging heeft moeten stoppen. Hartstikke mooi dat we een ervaren en inspirerende directeur hebben kunnen aantrekken. We kijken met vertrouwen en veel plezier uit naar een langdurige samenwerking.

Pauline heeft als directeur en bestuurder ruime ervaring in de financiële dienstverlening en bij non-profitorganisaties. Dat maakt haar voor SRA een waardevolle aanvulling.

SRA-Dag en ALV 9 december in de Jaarbeurs

En met de komst van Pauline en bij verschijning van dit magazine loopt het jaar alweer op zijn einde. Ik wil u daarom ook enthousiasmeren om als verenigingslid naar de SRA-Dag te komen die vrijdag 9 december in de Jaarbeurs wordt gehouden. Let op, niet zoals u gewend bent in het NBC in Nieuwegein. Dit heeft te maken met de eerdere brand die in het NBC heeft gewoed, wat natuurlijk voor het NBC en de medewerkers verschrikkelijk is. Daarom houden we de SRA-Dag met de ALV en natuurlijk het Fiscale Eindejaarsseminar in de Jaarbeurs te Utrecht. Komt u naar de SRA-Dag? Ik zie u daar graag.

Jan Zweekhorst Award 2022

Tijdens de SRA-Dag maken we ook bekend wie de Jan Zweekhorst Award 2022 heeft gewonnen. Met de award gedenken we Jan. De award wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie binnen of buiten SRA, die zich in lijn met de verbindende visie van Jan praktisch onderscheidt op fiscaal gebied of in het bredere veld waarin de multidisciplinaire SRA-praktijken opereren.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur november 2022

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur