Thuis in uw branche

Branche in Zicht: Uitgewerkte brancherapportage Bouw gereed

  • Publicatiedatum: 18-7-2013

Heeft u klanten in de bouw? Dan is dit bericht voor u (en uw klanten) zeker van belang! Want dan bent u vast geïnteresseerd in het nieuwe en uitgebreide brancherapport Bouw met bouwgerelateerde thema’s, trends, ontwikkelingen én verbeterscenario’s voor ondernemers in de bouw.

Let op! Ook als u geen klanten in de bouwbranche heeft, is een kijkje in het rapport van belang om een indruk te krijgen wat een brancherapport u en uw klanten allemaal kan (op)leveren!

Op dit moment ontwikkelt SRA naast de factsheets met kengetallen ook brancherapporten. Deze brancherapporten geven naast benchmarkgegevens inzicht in actuele thema's, trends & ontwikkelingen, én duiding aan de cijfers door middel van bijvoorbeeld verbeterscenario's. Zo'n rapport komt tot stand in samenwerking met specialisten uit de (bouw)branche en partijen zoals banken, brancheorganisaties, uitgevers en (in de bouw) gespecialiseerde SRA-kantoren.


Branches en planning

Wilt u weten welke branches inmiddels voorzien zijn van een SRA benchmark,- en/of brancherapport? Kijkt u dan regelmatig op de actuele planning.


Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept. U kunt zich daar vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!


Download brancherapportage

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren