Thuis in uw branche

Het nieuwe SRA Cursusmagazine 2021: nu online!

  • Publicatiedatum: 29-1-2021
Cover Cursusgids 2021

Het SRA Cursusmagazine 2021 is reeds klaar. Deze is nu eenvoudig online in te zien. Het magazine bevat ons brede aanbod aan cursussen, trainingen en kringbijeenkomsten. Uiteraard met tal van nieuwe thema’s, maar ook de vertrouwde onderwerpen vindt u terug. Door in te zoomen op de QR-code komt u direct op de betreffende cursus uit voor meer informatie.

Nu met leerdoelen: handig voor de PE-plichtige!

Op het gebied van permanente educatie (PE) voor accountants is er vanaf 2021 veel veranderd: geen 40 PE-uren meer, maar elk jaar een individueel PE-portfolio met leerdoelen en leeractiviteiten. Een verandering die enorme impact heeft op het inzetten van opleidingen voor het individu en het kantoor.

SRA heeft niet stil gezeten om u te ondersteunen hierbij. Bij iedere cursus zijn daarom direct de leerdoelen weergegeven, dus makkelijk over te nemen voor u als accountant in uw PE-portfolio! Gemak dient de accountant!

Inspelen op uw vraag

SRA gaat voor de allerbeste service, inspelend op uw vraag. Zo neemt het aantal trainees voor de (nieuwe) praktijkopleiding nog ieder jaar toe, zijn blended learningtrajecten en kennistoetsen voor de samenstelpraktijk ontwikkeld en ontwikkelen wij op dit moment natuurlijk het verplichte PE-onderwerp voor 2021: Continuïteit. Vergeet deze niet als leerdoel op te nemen! 

Bekijk hier het online cursusmagazine 2021

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren