Thuis in uw branche

Innovatie in de accountancy, het (nieuwe) Business en Verdienmodel

Sparren met collega-kantoren

  • Publicatiedatum: 7-4-2022
Overleg

U wordt met innovaties om de oren geslagen. Wat zijn de nieuwste marktontwikkelingen, waar moet u nu al rekening mee houden en uw producten en diensten op aanpassen? Hoe toekomstbestendig is het partnermodel? Welk businessmodel past u nu toe, is dit wel futureproof? Wat is uw innovatiekracht?

Kortom, de omgeving en de business van uw kantoor en die van uw klanten ontwikkelen continu. U kunt niet overal tegelijk in meegaan. Hoe doet u dat? Waar speelt ú slim op in? En welke keuzes maakt u?

Om hier met elkaar over te praten organiseren wij voor u weer een Sparrensessie met collega-kantoren.

Drs. Stephan Seijkens RA, bestuurder en aandeelhouder van HLB Witlox van den Boomen en bestuurslid van SRA, doet de aftrap. Hij bespreekt met u innovatieve ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening, over diversiteit, duurzaamheid en behoud van menselijk kapitaal, is het peoplebusiness of computerbusiness. Ook houdt hij huidige en toekomstige business- en partnermodellen tegen het licht.

Iedere organisatie heeft een andere stip aan de horizon voor ogen. Daarom zijn uw unieke visie en ervaring, zowel positief als negatief, van u en uw kantoor interessant én relevant. Wilt u deze graag delen? En die van andere collega-kantoren graag horen? Om hier ook met elkaar eens over door te praten én van elkaar te leren? 

Geef u dan nu op voor de gratis SRA-Sparrensessie op dinsdag 19 april 2022 van 15:30 uur tot 18:00 uur, locatie SRA in Utrecht.

Meld u hier aan

Over de SRA-Sparrensessies
Door kennis te delen kunt u van elkaar leren en inspiratie opdoen. De afgelopen jaren bleek dit een succesformule. Daarom organiseren we ook in 2022 weer een aantal gratis bijeenkomsten voor u waarbij u in kleine groepen met vergelijkbare problematiek en omvang kunt sparren over onderwerpen die, na navraag bij u, het hoogste op de agenda staat. Gratis en exclusief voor SRA-leden.

Wij vragen van u de bereidheid om in een open en vertrouwelijke setting kennis en ervaringen te delen met collega-kantoren. Vertrouwen in elkaar en kennis delen is een belangrijke basis voor het slagen van deze sessies.

Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Fiscalist vennoot/medewerker, Controleleider en Teamleider/Relatiebeheerder.
Leerdoelen: Delen van kennis en ervaringen, inspiratie opdoen, gezamenlijk problemen oplossen.