Thuis in uw branche

Nieuw voor SRA-leden: kosteloos abonnement Fiscaal+ pakket en modellenbank via Wolters Kluwer Navigator

 • Publicatiedatum: 31-1-2017

SRA heeft haar samenwerking met Wolters Kluwer vernieuwd en biedt vanaf eind januari 2017 voor haar leden een kosteloos abonnement aan op de modellenbank en Fiscaal+: een praktisch en online informatiepakket voor de mkb-adviseur. Deze informatie is door Wolters Kluwer geïntegreerd in Navigator. SRA-kantoren met andere abonnementen bij Wolters Kluwer (bijvoorbeeld de vakstudie-delen) hebben, ook na inlog via de SRA-website, tevens toegang tot hun eigen abonnementen. Mist u het nieuwe mkb-onderdeel dat via SRA ontsloten wordt, dan kunt u contact opnemen met Wolters Kluwer.

Dit betekent dat alle SRA-leden vanaf nu snelle toegang hebben tot onder meer de Belastinggidsen IB, VPB, OB en LB, adviesdossiers en fiscaal memo's. Met Navigator beschikt u over een uitstekende zoekfunctie waarmee u snel en overzichtelijk de door u gezochte informatie kunt ontsluiten. Ook de modellenbank van Wolters Kluwer is geïntegreerd in Navigator en is daardoor sneller en beter benaderbaar.


Beschikbare informatie via Navigator

Was in het verleden de informatie van Wolters Kluwer soms moeilijker benaderbaar via de website van SRA, met de integratie van alle informatie in Navigator behoort dat vanaf nu tot het verleden. Via Navigator beschikt u als SRA-lid daarom over een compleet online informatiepakket voor de mkb-fiscalist. Zo omvat Navigator voor SRA-leden onder meer:

 • De Belastinggidsen IB, VPB, OB en LB
 • Alle Wolters Kluwer memo's (fiscaal memo, pensioen memo, sociaal memo en juridisch memo)
 • VN vandaag
 • Voor het mkb relevante artikelen uit vakbladen
 • Rekentools en modellen gericht op de dga en IB-ondernemer
 • Adviesdossiers over onderwerpen die spelen in de mkb-praktijk
 • De modellenbank 'modellen voor de rechtspraktijk'

Toegang

U kunt pas toegang tot Navigator krijgen nadat u bent in gelogd op de website van SRA. Bent u lid van SRA en heeft u nog geen inlog, vraag deze dan hier aan.


Let op!

Heeft u zelf al een abonnement op andere onderdelen van Wolters Kluwer Navigator (zoals bijvoorbeeld de Vakstudie delen)? Dan treft u, ook na inlog via de SRA-website, tevens de onderdelen van uw eigen abonnement aan. Tot deze onderdelen heeft u toegang op grond van uw eigen abonnement.

Het kan voorkomen dat u niet de onderdelen aantreft waarop u via SRA een kosteloos abonnement heeft, te weten Fiscaal+ en de modellenbank. Dat kunt u controleren door onder uitgaven te beoordelen of u bijvoorbeeld beschikt over de Belastinggids IB en de BTW gids. Mist u het SRA-abonnement dan kunt u deze zonder verdere kosten in uw eigen abonnement laten integreren door de servicedesk van Wolters Kluwer via 0570-673555 of servicedesk-NL@wolterskluwer.com. Mocht dit onverhoopt niet lukken, of heeft u andere vragen, stuur dan een e-mail naar info@sra.nl.


Zoekfunctie

De zoekmachine op de SRA-website zoekt in alle beschikbare informatie op de SRA-website én Navigator. De zoekresultaten in Navigator worden apart weergegeven.

Screen-Navigator


Modellen

Navigator bevat fiscale modellen maar ook de modellen voor de rechtspraktijk. Wilt u de modellen voor de rechtspraak snel zonder zoekfunctie benaderen? Zet deze dan in uw favoriete uitgaven.

 1. Open de keuzepagina 'Favoriete uitgaven'
 2. Klik op het sterretje achter 'Modellen voor de Rechtspraktijk'
 3. Op de homepagina staat nu onder favoriete uitgaven: Modellen voor de Rechtspraktijk

Screen-Navigator 

Screen-Navigator 

Screen-Navigator


Favorieten

Naast de modellen voor de Rechtspraktijk kunt u op dezelfde wijze ook andere uitgaven onder uw favoriete uitgaven plaatsen. Denk aan Vakstudie Nieuws Vandaag en de belastinggidsen:

 • Belastinggids IB
 • BTW Gids
 • Loonheffingengids
 • Pensioengids
 • VPB gids

Maak uw eigen keuze en stel uw persoonlijke favorieten op eenvoudige wijze in.


Nieuws

Wilt u dagelijks relevant nieuws raadplegen via Navigator? Stel dan uw persoonlijke profiel in.

Screen-Navigator

Screen-Navigator


Overige mogelijkheden

Navigator bevat nog veel meer informatie en mogelijkheden. Bezoek voor een eerste indruk Navigator of bekijk onderstaande korte instructiefilm van Wolters Kluwer.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren