Thuis in uw branche

Kom maandag 13 november naar de SRA-relatiebijeenkomst '2018 in Zicht'

En ontvang gratis het complete onderzoeksrapport

  • Publicatiedatum: 6-11-2017

De positieve groeiverwachtingen voor de omzet- en de winstcijfers van uw klant worden bedreigd. Dat is een belangrijke conclusie uit het SRA-rapport '2018 in Zicht' dat op maandag 13 november vanaf 16 uur gepresenteerd wordt aan SRA-leden en relaties.

Samen met u en het Ministerie van Economische zaken gaan we de discussie aan over hoe we de groei van het mkb in 2018 een nieuwe impuls kunnen geven. Het rapport  is gebaseerd op de uitkomsten van de Mkb-branchescan en de BiZ-database en bevat de verwachte financiële groei én de kredietwaardigheid van het gehele mkb, uitgesplitst over acht branches: automotive, bouw, horeca, industrie, detailhandel, medische zorg, specialistische zakelijke diensten (juridisch) en transport.

Gratis rapport

U krijgt inzicht in niet eerder gepubliceerde financiële kansen en bedreigingen voor het nieuwe jaar. Het mkb-financieringslandschap komt aan bod in de presentaties over de Financieringsmonitor (Ministerie van Economische Zaken). Voorkom dat uw klanten voor verrassingen komen te staan en mis het niet! Als aanwezige ontvangt u tevens gratis het complete onderzoeksrapport '2018 in Zicht'.

 

Meer informatie / aanmelden

 
 

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren