Thuis in uw branche

Let op! Aanmelding MAU-2 met twee dagen verlengd

  • Publicatiedatum: 11-9-2014

In verband met een storing bij Logius heeft de Belastingdienst besloten om de aanmelding voor MAU-2 met 2 dagen te verlengen. Uw klanten worden van de verlenging op de hoogte gebracht met een actueelbericht op de website van de Belastingdienst.

Daarnaast heeft de Belastingdienst ook een actueelbericht geplaatst op de community Ondersteuning SBR, met de volgende tekst:

"Hierbij vraag ik uw aandacht voor het registreren van machtigingen 2014 in het kader van het Massaal Automatisch Uitbreiden (MAU-2) naar 2015, 2012 en 2013. Enkele van uw klanten hebben bij het aanvragen vertraging opgelopen doordat ze een onterechte MRS100-melding kregen. Inmiddels is de storing opgelost maar we hebben het verzoek gekregen de aanmeldperiode voor MAU-2 met enkele dagen te verlengen. Hiervoor blijkt geen beletsel te zijn; we kunnen zonder nadelige consequenties twee dagen verlengen.

We hebben daarom Logius opdracht gegeven om de poort voor 2014 twee extra dagen open te houden. Dus in plaats van t/m 14 september loopt de aanmeldperiode nu t/m 16 september. Wij informeren uw klanten via een actueelbericht".

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren