Thuis in uw branche

Lidmaatschap SRA voor accountantskantoor Van der Vlist

  • Publicatiedatum: 14-3-2024
Meer dan finance

Het Zoetermeerse accountantskantoor Van der Vlist opereert onder de naam Meer dan Finance. Theo Van der Vlist: "Ondernemers zijn altijd druk en werken keihard. Dan is het goed dat we op de juiste momenten de rust nemen om strategisch na te denken. Ik heb veel bedrijven van binnen gezien en weet hoe ik ondernemers kan helpen een eigen koers te varen om zo toekomstbestendig te zijn."

Het éénmanskantoor kent een ruime ervaring wat betreft het bedrijfsleven, waar het maken van een aangifte en een jaarrekening de resultanten zijn van een heel jaar beslissingen nemen. Begrip van de strategie van de ondernemer is het vertrekpunt en vormt daarnaast de basis voor de inrichting van de administratie en de rapportages. "Letterlijk méér dan finance dus. De cijfers moet je gebruiken voor beslissingen voor de toekomst", aldus Van der Vlist.

Langdurige relatie

Het kantoor richt zich dan ook op cliënten die de behoefte hebben aan een sparringpartner die hen inzicht geeft in hun financiële positie om beter te kunnen ondernemen. "Ik bouw met cliënten een langdurige relatie op, zodat ik hen goed ken en ook weet wat hun doelen zijn."

Als éénmanskantoor is het van belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Het SRA is actief in het aanreiken van nieuws, ontwikkelingen en aanpassingen van standaarden. Tevens is SRA ingericht om kleine kantoren te ondersteunen.