Thuis in uw branche

Mkb-verwachtingen voor 2019 op Nieuwjaarsreceptie SRA

  • Publicatiedatum: 8-1-2019
Landgoederij Bunnik

Wat zijn de verwachtingen van het Nederlandse mkb voor 2019? En wat zijn hierbij de kansen en uitdagingen voor de accountancybranche? Donderdag 17 januari presenteert SRA Branche in Zicht (BiZ) de cijfers uit het rapport '2019 in Zicht'. Onder meer voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof is gastspreker en behandelt kernthema’s als productiviteit en innovatiekracht van het mkb.

SRA viert in 2019 haar 6e lustrum en organiseert daarom tevens een Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15.30 uur zijn alle SRA-leden van harte welkom op Landgoederij Bunnik voor de presentatie van het rapport en om met elkaar het glas te heffen. 

Mkb-branchescan

Uit de mkb-branchescan, die door tal van SRA-accountantskantoren wordt uitgezet onder hun klanten, blijkt vooral dat de mkb-ondernemer de accountant als sparring partner ziet. Maar voor welke uitdagingen staat het mkb zelf? Hoe staan zij er financieel voor en wat is de verwachting voor het nieuwe jaar? Deze zaken en meer worden door diverse gastsprekers op de SRA-Nieuwjaarsreceptie '2019 in Zicht' gepresenteerd.

Wilt u ook weten wat de nieuwste mkb-cijfers zijn en op donderdag 17 januari met ons toosten op het nieuwe jaar? Meld u dan vandaag nog aan . U bent van harte welkom!


Ik meld me aan voor de SRA-Nieuwjaarsreceptie