Thuis in uw branche

Nieuw bij SRA: Alles op één plek in 'Mijn Leeromgeving'

  • Publicatiedatum: 12-12-2016

Online alle informatie over uw cursus, kring of opleiding op één plek terugvinden? Dat kan! Vanaf december 2016 werkt SRA met haar nieuwe ‘Mijn Leeromgeving’. Direct inloggen op uw pc, tablet of mobiele telefoon vanaf de SRA-website en beveiligd met uw eigen persoonlijke SRA-inloggegevens.

Online en persoonlijk

Samen met verschillende SRA-leden is het afgelopen jaar een nieuwe en persoonlijke SRA-leeromgeving ontwikkeld. In één oogopslag vindt u direct alle informatie over data, locaties, deelnemers, PE-punten, intakes etc. terug.

Ook uw cursusmateriaal bekijkt u vanaf nu online, met direct de mogelijkheid om aantekeningen te maken en op te slaan. Geen mappen meer in de kast, maar alles online en op één plek in úw SRA-leeromgeving. Efficiënt, gemakkelijk, innovatief én duurzaam.

Agenda

Op veler verzoek hebben wij ook aan úw agenda gedacht. Vanaf nu krijgt u per ingeschreven SRA-bijeenkomst van ons een agenda-uitnodiging met alle cursusinformatie. Deze kunt u direct in uw (Outlook-)agenda plaatsen. En op de cursusdag de auto ingestapt en vergeten te kijken waar de cursus ook alweer plaatsvindt? Geen probleem, u heeft altijd alle gegevens bij de hand in uw agenda. Makkelijk toch?

SRA Mijn LeeromgevingGemak voor uw kantoor: een eigen leeromgeving

De nieuwe 'Mijn Leeromgeving' biedt niet alleen voordelen voor de individuele cursist, ook de mogelijkheden om SRA-kantoren nog beter te managen zijn wij niet vergeten. Er komen rapportages beschikbaar om de voortgang en scores van medewerkers te monitoren. Ook kunt u kennishiaten binnen uw kantoor signaleren en wordt het opleidingsrendement zichtbaar.

Mijn Leeromgeving biedt dé basis om u als SRA-lid nog verder te ondersteunen. Exclusief voor SRA-kantoren bieden wij daarom vanaf 2017 de mogelijkheid om voor uw interne academy een eigen leeromgeving op te zetten. Powered by SRA. Geheel gericht op de processen en wensen van uw kantoor, in uw huisstijl, maar ondersteund door SRA. Meer efficiency, en ook nog eens met een flink financieel voordeel

Online leren

Leren op een moment dat het u uitkomt én op efficiënte wijze uw kennis weer up-to-date? Dat zijn twee belangrijke voordelen van SRA-e-learning. Steeds meer SRA-kantoren voegen e-learning toe aan het opleidingsprogramma. SRA maakt in de toekomst steeds meer gebruik van e-learning als voorbereiding op uw klassikale bijeenkomst. Een voorzet wordt hier volgend jaar al op gegeven met de verplichte PE-cursus Frauderisicofactoren.

Dit najaar is het aanbod uitgebreid met ruim tien nieuwe en actuele e-learningmodules, zoals Interne beheersing als fundament van de controle en Onderhanden projecten in de jaarrekening. Ook mag u in 2017 vele nieuwe e-learningtitels van ons verwachten, zowel gericht op de accountant als de fiscalist.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over en mogelijkheden van Mijn Leeromgeving contact op met Corjan Aalbregt. Voor meer informatie over e-learning neem contact op met Barbara Berben.

Corjan Aalbregt 

Corjan Aalbregt
E caalbregt@sra.nl
T 030 656 60 60

Barbara Berben 

Barbara Berben
E bberben@sra.nl
T 030 656 60 60

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren