Thuis in uw branche

Nieuw: SRA-Nieuwsbank MKB in Zicht

  • Publicatiedatum: 22-4-2014

Behoort u ook tot de ruim 70% van de SRA-kantoren die meer aandacht willen geven aan persoonlijke klantcommunicatie? In de SRA-Nieuwsbank MKB in Zicht vindt u al het actuele mkb-nieuws, geschreven door de SRA-redactie, aangevuld met branchenieuws en –trends, achtergrond bij het nieuws én relevante praktijkhandreikingen.

TabletWaarom de SRA Nieuwsbank MKB in Zicht? Papier is uit. De wereld gaat digitaal, nieuws ligt voor het oprapen. Door u maar ook door uw klant. Alleen… zoeken naar relevante informatie kost tijd en geld. En uw klant wil vanzelfsprekend juist het nieuws dat voor zijn of haar onderneming relevant is.


Op een presenteerblaadje

Daarom selecteert SRA het nieuws voor u: In de SRA-Nieuwsbank vindt u actueel nieuws dat aansluit bij uw mkb-klanten, gesorteerd op adviesthema's, klanten en branches. U shopt dus bij één bron naar nieuws, trends in de branche en achtergronden waarvan u weet dat het voor die ene specifieke klant relevant is.
Met de SRA-Nieuwsbank MKB in Zicht bent u één klik verwijderd van een extra, persoonlijk contactmoment met uw klant, een goed voorbereid adviesgesprek, artikelen voor uw website, presentaties of social media, en een kant-en-klare selectie voor uw nieuwsbrief.


All you can eat

Papier is uit, kostbaar en niet duurzaam. Digitaal is in. Alle papieren SRA-uitingen en verschillende abonnementen op digitale middelen verdwijnen daarom uit ons assortiment. In de plaats daarvan presenteren we u een 'all you can eat'-model met één nieuwsbank. Afhankelijk van de grootte van uw kantoor betaalt u een fee, waarmee al uw medewerkers toegang krijgen tot alle informatie die in de Nieuwsbank staat. Makkelijker en leuker kunnen we het niet maken…


Kom naar een gratis demobijeenkomst

Nieuwsgierig naar wat de Nieuwsbank MKB in Zicht uw kantoor te bieden heeft? Kom dan naar een van de gratis demobijeenkomsten en krijg na afloop tot 1 oktober kosteloos toegang tot de nieuwsbank.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren