Thuis in uw branche

Nieuwe website SRA

  • Auteur: SRA
  • Bron: Redactie
  • Publicatiedatum: 10-4-2012

Vandaag is de nieuwe website van SRA live gegaan. Door de nieuwe opzet van de site zal de toegankelijkheid van de kennis sterk worden verbeterd. U kunt heel eenvoudig informatie vinden met een prominent zoekvenster, net zoals bij Google. Een deel van de kennis op de site zal nog steeds alleen toegankelijk zijn voor SRA-leden.

De komende periode zal deze nieuwe site nog verder geoptimaliseerd worden en wordt er nog meer vaktechnische content toegevoegd. Heeft u opmerkingen, tips en aanbevelingen voor de site, neem dan contact op met internetbureau@sra.nl.


Wat verandert er voor u?

Voor u als gebruiker van de site zal er daardoor het nodige veranderen. Het is niet langer mogelijk om met uw oude inloggegevens op het besloten deel van de nieuwe website www.sra.nl te komen. Uw huidige inloggegevens komen namelijk te vervallen.


Wat nu?

U krijgt vandaag automatisch per mail nieuwe persoonlijke inloggegevens opgestuurd. De nieuwe inloggegevens bestaan uit een username (uw zakelijke e-mailadres) en een wachtwoord dat u naar believen kunt aanpassen. Bent u werkzaam bij een SRA-Kantoor maar heeft u nog geen persoonlijke inloggegevens ontvangen? U kunt zich dan eenvoudig registreren via de nieuwe website (rechtsboven op de homepage). Wenst u meer informatie over de nieuwe inlogprocedure? Neem dan contact op met relatiebeheer@sra.nl.


Kantoorlogin

Komen u en uw collega’s via een zogeheten kantoorlogin (vaak een url op uw intranet) op het SRA-Ledennet van www.sra.nl? Vanaf heden linkt de url op uw intranet naar www.sra.nl. U heeft hiermee geen toegang meer tot de informatie die specifiek voor leden is. De huidige kantoorlogin voor het SRA-Ledennet komt dus te vervallen.

Het betekent dat iedereen die werkzaam is bij een SRA-kantoor, een eigen persoonlijke login moet aanvragen. Dit omdat we in de nieuwe opzet steeds meer gepersonaliseerde informatie gaan aanbieden.

Lees ook het artikel:

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren