Thuis in uw branche

Publiek Belang Accountants treedt toe tot SRA

  • Publicatiedatum: 5-9-2017

Publiek Belang Accountants uit Rijswijk is toegetreden tot SRA. Het kantoor is lid van de Coöperatie De Maatschappelijke Accountants. De doelstelling van deze coöperatie is om het beroep van openbaar accountant op een maatschappelijke wijze uit te voeren.

Logo Publiek BelangBij Publiek Belang Accountants staan maatschappij en menselijke waarden voorop. Onder de verantwoordelijkheid van twee externe accountants werken 10 professionals, accountants, fiscalisten en IT-specialisten specifiek voor de markt van de decentrale overheid.

Borgen van vaktechnische informatie

"Wij kunnen met het lidmaatschap voor een belangrijk deel onze algemene vaktechnische informatievoorziening borgen" aldus drs. Ron Killeen RA MGA van het accountantskantoor. "Hiernaast bieden wij SRA-leden, vanuit onze jarenlange controle-ervaring bij de decentrale overheid, onze expertise aan om zo deze markt verder te professionaliseren."

Belangenbehartiger

Publiek Belang Accountants heeft als aspirant-lid de ondersteuning vanuit SRA als heel positief ervaren. "SRA heeft veel te bieden op het terrein van cursussen, praktijkhandreikingen en alerts, en wij hopen dat dit zo blijft. Tevens hopen wij dat SRA de belangen van kleinere kantoren in collectiviteit behartigt, zodat wij onze volle aandacht aan onze praktijk kunnen geven."

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren