Thuis in uw branche

Seminar Het SRA-kantoor van nu en in de toekomst

  • Publicatiedatum: 21-8-2019

Op vrijdag 11 oktober organiseert SRA het jaarlijkse seminar over het SRA-kantoor van nu en in de toekomst.

Tijdens het seminar staat Fou-Khan Tsang stil bij de meest opvallende resultaten van het SRA-kantoren Benchmarkonderzoek en de toekomstverwachting van de deelnemende kantoren.

Data: de strategische boost voor uw kantoor!

Daarnaast is er aandacht voor data-analyse. Hoe kunt u door data centraal te stellen waarde toevoegen voor uw klant en uw kantoor? En hoe pakt u dat aan? Wilco Schellevis geeft een introductie op de mogelijkheden van data voor het accountantskantoor en praktische handvaten voor het realiseren van die toegevoegde waarde.

Het binden & boeien van medewerkers

Tot slot neemt Arjen Banach, een veelgevraagd spreker, u mee in hoe uw organisatie zich kan ontwikkelen tot een omgeving waar medewerkers niet moeten maar willen zijn. Talent is immers schaars en accountantskantoren doen hun uiterste best om talent te binden en te boeien. Een inspirerende organisatiecultuur is daarom een absolute must.

Seminar BenchmarkBent u benieuwd naar de resultaten van het Benchmarkonderzoek, hoe u met data toegevoegde waarde kunt bieden en hoe u een inspirerende organisatiecultuur creëert? Kom dan op 11 oktober van 13.30 tot 16.30 uur naar het seminar in Hotel Van der Valk Vianen.

Bekijk programma / aanmelden

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren