Thuis in uw branche

SRA bouwt aan vernieuwd BiZ-platform

  • Publicatiedatum: 24-7-2019

Het jaar 2019 staat voor SRA in het teken van het bouwen van een nieuw, toekomstbestendig benchmarkplatform. Dit nieuwe platform moet begin 2020 klaar zijn voor gebruik door de SRA-kantoren.

Aanleiding

SRA-BiZ logoHet huidige benchmarkplatform bestaat inmiddels alweer bijna zeven jaar en blijkt het einde van zijn technische levensduur te naderen. Dit biedt ook kansen! We willen het nieuw te ontwikkelen platform straks presenteren met ten minste het behoud van de huidige functionaliteiten. Daar bovenop willen we extra functionaliteiten aanbieden die door u en uw collega’s kunnen worden ingezet:

  • andere presentatievorm (dashboards), naast de PDF-rapportages die er nu al zijn, door middel van databestanden, zoals xml
  • branchespecifieke, niet-financiële gegevenselementen, waardoor benchmarken op bepaalde KPI’s mogelijk wordt
  • het maken van meerjarenvergelijkingen en trendanalyses
  • benchmarken op basis van tussentijdse cijfers

Nieuw platform

Ook ten aanzien van de keuze voor de partij die voor ons het nieuwe platform gaat ontwikkelen, zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We hebben diverse alternatieven overwogen en uiteindelijk met overtuiging een keuze gemaakt voor Visionplanner als bouwer van de vernieuwde benchmarkservice. Naast hun grote rol in de accountancymarkt heeft Visionplanner al het nodige ontwikkeld op het terrein van benchmarking. Ook zijn zij gewend om door middel van cocreatie tot innovatieve oplossingen te komen. Ten slotte heeft Visionplanner al vele koppelingen met andere pakketten (informatiebronnen) ontwikkeld waarvan we ook in het kader van benchmarking kunnen profiteren.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur juni 2019

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur