Thuis in uw branche

SRA lanceert nieuwe Kantoorvinder

  • Publicatiedatum: 22-12-2020
Kantoorvinder

De 375 SRA-accountantskantoren zijn nu nog beter te vinden met de nieuwe SRA Kantoorvinder. Alle 870 vestigingen van deze mkb-accountantskantoren zijn opgenomen in een kaart van Nederland. Naast een uitbreiding van zoekfunctionaliteiten heeft de Kantoorvinder een nieuwe look and feel gekregen en is volledig mobileproof.

Nieuwe zoekfuncties

De tool is ingericht met nieuwe zoekfunctionaliteiten. Zo is iedere vestiging van alle SRA-leden vindbaar op kantoornaam, postcode of plaats. Zoekresultaten zijn aan te passen door de straal (10 km, 20 km, 30 km etc.) te variëren. Ook is dit mogelijk door in- en uit te zoomen in de kaart.

Visueel én lijst

De resultaten van de zoekopdracht worden direct visueel weergegeven op een plattegrond van Nederland. Tevens staan alle hits in een praktische lijst overzichtelijk onder elkaar.

Meer gegevens per kantoor

Van ieder SRA-kantoor worden de praktische contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer en website weergegeven. Ook is er een mogelijkheid voor het plaatsen van een foto van uw pand en van een directe vacaturelink. Om deze reden wordt de vacaturesite van SRA, www.werkenbijsra.nl beëindigd.

Geef uw wijzigingen door

SRA-kantoren kunnen wijzigingen in gegevens of aanvullingen doorgeven via een speciaal uploadformulier.