Thuis in uw branche

SRA lanceert nieuwe website

  • Publicatiedatum: 4-4-2017

Maandag 3 april is de nieuwe website van SRA online gegaan. Door de heldere opzet is het eenvoudiger om alle vaktechnische kennis, cursussen en producten te vinden. Ook is de website volledig geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiel gebruik.

Naast de actuele uitstraling valt vooral de ontsluiting van de vaktechnische informatie in het oog. Alle kennis is overzichtelijk en thematisch gerubriceerd, zoals de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving en de diverse SRA-handboeken en praktijkhandreikingen. Ook is er een betere navigatiestructuur toegepast, waardoor u sneller de juiste informatie vindt.

Belangenbehartiging is een belangrijk onderdeel van de SRA-dienstverlening, zo gaf u eerder aan. Daarom heeft dit thema een eigen onderdeel gekregen op de website. En omdat we zien dat steeds meer leden onze website via hun mobiele telefoon bezoeken, is de website daarop aangepast. Denk daarbij aan grotere letters, duidelijke buttons en mobielvriendelijke menu's.   

Uw input is belangrijk!

De komende periode wordt de website steeds verder aangevuld en bijgestuurd. Daarbij is uw hulp als gebruiker onmisbaar! Heeft u opmerkingen, tips of aanbevelingen voor de site? Laat het ons dan weten via internetbureau@sra.nl. Zodat we samen tot een nog betere website komen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren