Thuis in uw branche

SRA lanceert werkkostenscan voor werkgevers

  • Publicatiedatum: 11-12-2012

Uit het evaluatierapport van de werkkostenregeling (WKR) blijkt dat bijna 1 op de 5 ondernemers nog niets met de WKR heeft gedaan, omdat zij wachten op initiatief van de accountant.

Uit recent onderzoek onder SRA-leden blijkt dat 24% op dit moment nog geen enkele klant heeft die is overgestapt op de WKR, terwijl deze nieuwe fiscale regeling voor vergoedingen en verstrekkingen vanaf 1 januari 2014 voor iedereen verplicht is. De aanpassingen die hiervoor nodig zijn worden door werkgevers onderschat. Tijd dus voor actie! SRA heeft een complete toolkit voor de werkkostenregeling ontwikkeld, met vanaf vandaag: een online scan voor de ondernemer.

NIEUW: werkkostenscan

Met de werkkostenscan – een online scan op www.sra.nl - krijgt de werkgever in een paar minuten te zien wat de werkkostenregeling voor gevolgen heeft. De scan leidt tot een advies met aandachtpunten voor de ondernemer met en zonder bv. Immers, de directeur-grootaandeelhouder is niet alleen werkgever maar zelf ook werknemer.

Vraag de gratis banner aan

SRA-leden kunnen een gratis banner opvragen. Deze banner kunt u op uw website plaatsen en laten linken naar de werkkostenscan op sra.nl. De scan heeft tot doel om ondernemers te informeren en tot actie te bewegen.

U kunt de gratis banner aanvragen via marketing@sra.nl

Ook interessant

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren