Thuis in uw branche

SRA-lidmaatschap Haagmans Seelen accountancy & advies

  • Publicatiedatum: 12-9-2018

Haagmans Seelen accountancy & advies heeft het SRA-lidmaatschap verkregen. Het accountantskantoor werkt vanuit de vestiging in Heerlen. Haagmans Seelen onderscheidt zich door een hoge mate van betrokkenheid en een daarbij behorende bereikbaarheid van de partners. Met het lidmaatschap van SRA verwachten zij zich nog sterker te kunnen onderscheiden.

Logo Haagmans Seelen accountancy & adviesVan SRA verwachten zij dan ook ondersteuning en monitoring om de huidige kwaliteit te kunnen handhaven en waar mogelijk te verbeteren.

Kwaliteit

Raymond Haagmans RA: ''Met SRA hebben we een organisatie achter ons staan waarmee we continu in staat zijn om in te springen op actuele ontwikkelingen. Belangrijk hierbij is dat dit gebeurt vanuit de filosofie dat wij als kantoor blijven voldoen aan de daarbij behorende kwaliteitsstandaard. Wij zijn van mening dat wij dankzij het SRA-lidmaatschap beschikken over alle middelen en ondersteuning om dit te handhaven.''

Financiële rust

Rob Seelen RB: ''Het is ons doel om voor een klant met name financiële rust te creëren. Met kwaliteit als belangrijkste drijfveer gaan we aan de slag. Zo bouwen wij een vertrouwensrelatie op en dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.''

Inzet in reviewcommissies

Gezien de jarenlange ervaring van de partners is het kantoor van mening dat zij ook van toegevoegde waarde kunnen zijn voor SRA. Gedacht wordt aan participatie in SRA-reviewcommissies en het meewerken aan de verdere ontwikkeling van het Horizontaal Toezicht.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren