Thuis in uw branche

SRA-lidmaatschap Publieke Sector Accountants

  • Publicatiedatum: 26-11-2018
Logo PSA

Deze maand heeft Publieke Sector Accountants B.V.., kortgezegd PSA, het SRA-lidmaatschap verkregen. Het accountantskantoor heeft vestigingen in Rotterdam en Castricum. PSA is gespecialiseerd in de accountantscontrole en advisering van decentrale overheden.

Denk daarbij aan gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, waterschappen en overheid-nv/bv's, onderwijsinstellingen, stichtingen en verenigingen. Zij verwachten optimaal gebruik te gaan maken van de vaktechnische en kantoorondersteuning die SRA biedt, alsmede van de geboden trainingen en opleidingen. Tevens ziet het kantoor SRA als goede belangenvertegenwoordiger. 

Expert decentrale overheden

Wouter Kalkman RA van PSA: ''Al ons personeel beschikt over diepgaande kennis van en ervaring met decentrale overheden en stichtingen en verenigingen. Dit geldt ook voor onze vakspecialisten op IT-gebied en fiscaliteit. Zo borgen wij kwaliteit, garanderen wij planningen en komen afspraken na.''

Verstevigen kwaliteit van het beroep

PSA is voornemens om, ook in SRA-verband, de komende jaren een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteit en de maatschappelijke relevantie van het beroep.