Thuis in uw branche

SRA verlengt samenwerking met TheStudentPool

  • Publicatiedatum: 13-10-2020
TheStudentPool

TheStudentPool is een online platform waar mkb-accountantskantoren en studenten elkaar kunnen vinden. Via het platform, dat ontwikkeld is in samenwerking met SRA, is het mogelijk om door heel Nederland accountancy- en fiscaal studenten te scouten en flexibel in te huren tegen een voordelig uurtarief om zo (tijdelijke) werkdruk weg te nemen. Onlangs heeft SRA de samenwerking met TheStudentPool weer verlengd.

SRA-gecertificeerd

Door studenten in te huren kan het accountantskantoor zich direct onder toekomstige medewerkers profileren. Het betreffen namelijk hbo- en wo-studenten uit het tweede, derde en laatste jaar van hun opleiding. Zij moeten hiervoor wel eerst een SRA-gecertificeerde leermodule hebben gevolgd.

Abonnement

Om toegang te krijgen tot het platform wordt eerst een abonnement afgenomen. SRA-kantoren ontvangen 25% korting op dit abonnement. De hoogte van het abonnement is afhankelijk van het aantal medewerkers binnen de organisatie en varieert tussen de €1.000,- en €3.000,- op jaarbasis (exclusief voornoemde korting).

Contact

Meer weten over TheStudentPool? Kijk op onze website of neem contact op met Mandy Geurtsen:

Mandy Geurtsen
Mandy Nijhuis - Geurtsen
Campus Coördinator
E mnijhuis@sra.nl
T 030 656 60 60