Thuis in uw branche

Strategisch verandermanagement in uw cultuur & gedrag

Sparren met collega-kantoren

  • Publicatiedatum: 29-3-2022
Overleg

Om optimaal te presteren in de accountancy draait het natuurlijk allang niet meer alleen om inhoudelijke, vaktechnische kwaliteit alleen. Van u en uw collega’s wordt veel meer verwacht. Zo moet u transparant en gericht communiceren met uw klanten. En zo ook met uw collega’s: integer omgaan met elkaar in een ‘open cultuur’, om zo de kwaliteit van uw kantoor op een hoger level te tillen en te waarborgen. Dát raakt uw hele kantoor en het hele kantoor moet mee. Daarom moet u kritisch zijn.

Van een afstand bekeken: Hoe ziet uw organisatiecultuur er nu werkelijk uit? Hoe gedraagt uw personeel zich binnen uw organisatie? Hoe gedraagt u zich eigenlijk? En wilde u dit veranderen, welke veranderstrategieën zijn dan bij u succesvol én duurzaam gebleken? En welke niet? En waarom niet?

Om hier met elkaar over te praten organiseren wij voor u weer een Sparrensessie met collega-kantoren.

Judith van der Hulst en Wilma Hosang, beiden senior strategieadviseurs bij SRA, doen de aftrap. Zij delen met u hun jarenlange kennis en ervaring die zij opdeden bij de analyse, training en advisering van tal van mkb-accountantskantoren op het gebied van cultuur en gedrag. Wat zijn herkenbare valkuilen, welke gedragspatronen zijn hardnekkig en wat zijn de lastige drempels die u moet overwinnen om werkelijk de cultuur van uw organisatie te kunnen veranderen? Welke veranderstrategieën zijn succesvol gebleken?

Echter, iedere organisatie is anders. Daarom is uw unieke beleving en ervaring, zowel positief als negatief, van u en uw kantoor interessant én relevant. Wilt u deze graag delen? En die van andere collega-kantoren graag horen? Om hier ook met elkaar eens over door te praten én van elkaar te leren? Geef u dan nu op voor de gratis SRA-Sparrensessie op dinsdag 5 april 2022 van 15:30 uur tot 18:00 uur, locatie SRA in Utrecht.

Meld u hier aan

Over de SRA-Sparrensessies
Door kennis te delen kunt u van elkaar leren en inspiratie opdoen. De afgelopen jaren bleek dit een succesformule. Daarom organiseren we ook in 2021-2022 weer zes gratis bijeenkomsten voor u waarbij u in kleine groepen met vergelijkbare problematiek en omvang kunt sparren over onderwerpen die, na navraag bij u, het hoogste op de agenda staat. Gratis en exclusief voor SRA-leden.

Wij vragen van u de bereidheid om in een open en vertrouwelijke setting kennis en ervaringen te delen met collega-kantoren. Vertrouwen in elkaar en kennis delen is een belangrijke basis voor het slagen van deze sessies.

Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Fiscalist vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Controleleider
Leerdoelen: Delen van kennis en ervaringen, inspiratie opdoen, gezamenlijk problemen oplossen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren