Thuis in uw branche

Uitnodiging Presentatie AFM-resultaten themaonderzoeken

  • Publicatiedatum: 27-11-2013

Bent u werkzaam bij één van de 250 SRA-kantoren met een Wta-vergunning? Dan nodigen we u op maandag 2 december 2013 uit voor een bijeenkomst waarop de AFM-resultaten van de themaonderzoeken bij SRA-kantoren worden gepresenteerd. Het is voor uw kantoor van belang hier bij aanwezig te zijn.

Op dinsdag 26 november heeft de AFM haar bevindingen over de 20 SRA-kantoren uit het themaonderzoek openbaar gemaakt. De resultaten van de toetsing bij de geselecteerde 20 kantoren zijn voor uw kantoor ook van groot belang.

De AFM beschouwt de resultaten van alle vier rapportages als nulmeting, en op basis daarvan is het nu mogelijk om een lat te bepalen. Als Wta-vergunninghouder zult u moeten voldoen aan de lat, aan een kwaliteitsniveau dat we nu nader kunnen invullen.


Resultaten duiden

Tijdens de bijeenkomst op 2 december willen het SRA-bestuur en de SRA-Reviewcommissie de resultaten van het themaonderzoek bij 20 SRA-kantoren samen met u bespreken en duiden. Wat betekent de rapportage voor uw kantoor, voor de SRA-review, voor vaktechnische ondersteuning en voor het behouden van de Wta-vergunning? Welke stappen zult u als kantoor moeten nemen? Welke lessen kunnen we trekken?

Met de nulmeting over de hele sector en een constructieve discussie met AFM en NBA over lat en weging is het SRA-bestuur ervan overtuigd dat de resultaten van het themaonderzoek bij de SRA-kantoren opmaat kunnen zijn voor verdere kwaliteitsverbetering van de wettelijke controle in het niet-OOB-segment.

De presentaties van deze dag kunt u hieronder - na inlog - downloaden.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren