Thuis in uw branche

Vacature bureau Vaktechniek SRA: Ervaren accountant / vaktechneut

  • Publicatiedatum: 2-12-2014

Wij zijn op zoek naar een ervaren accountant / vaktechneut voor één dag in week met als aandachtsgebied externe verslaggeving. Locatie: SRA-Bureau te Nieuwegein.

Het vaktechnisch bureau van SRA verleent de SRA-leden vaktechnische ondersteuning op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Op het Bureau worden er handboeken, praktijkhandreikingen en werkprogramma's ontwikkeld en geactualiseerd en is er een helpdesk. Ervaren, vakbekwame mensen uit de SRA-praktijk met een grote theoretische kennis beantwoorden de vaktechnische vragen met een praktische insteek.

Profiel

De kandidaat is zakelijk, klantgericht, analytisch en kan goed projectmatig werken. Uiteraard beschikt hij/zij over een relevante opleiding en minimaal 10 jaar (relevante) werkervaring. Een combinatie met een functie in de praktijk heeft de voorkeur.

Aanbod

Wij bieden een zeer afwisselende functie en een prettige collegiale sfeer. Uiteraard staat er een honorering tegenover.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marc van Gaalen van SRA-Vaktechniek, 030 656 60 60. Reacties graag met motivatie en CV voor 24 december 2014 richten aan mvangaalen@sra.nl.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren