Thuis in uw branche

Vacaturewebsite Werkenbijsra.nl vernieuwd

  • Publicatiedatum: 5-1-2016

Werkenbijsra.nl heeft een nieuw en mobielvriendelijk gezicht gekregen. Daardoor zijn alle vacatures voor accountants en fiscalisten vanaf nu ook prima leesbaar op de smartphone en tablet. Maar ook het zoeken naar vacatures en SRA-kantoren is flink verbeterd.


Waarom deze aanpassing?

Werkenbijsra.nl werd exact zes jaar geleden gelanceerd. Aangesloten SRA-kantoren konden vanaf dat moment hun vacatures kosteloos op deze website plaatsen en zo fors meer kandidaten bereiken.

Mobiel internet heeft zich in de tussentijd enorm ontwikkeld. Vacatures worden nu vooral op de mobiele telefoon en tablet bekeken. Omdat de oude Werkenbijsra-site op dat vlak tekortschoot, hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.


Wat is er verbeterd?

Werkenbijsra.nlDe website en de vacatures schalen voortaan mee met de telefoon of tablet. Zo blijft alle informatie - ongeacht het formaat scherm - prima leesbaar en is inzoomen met de vingers verleden tijd.

Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd. Zo zijn vacatures nu ook per provincie te ontsluiten en zijn de SRA-kantoren eenvoudig via plaatsnaam of postcode vindbaar. De site is daarnaast overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.


Meer kans met bemiddeling

Goede accountants of fiscalisten zijn voor accountantskantoren goud waard. Maar waar vindt u de ideale kandidaat? Naast de vacatures op Werkenbijsra.nl kunnen wij u ook helpen via bemiddeling. We hebben op onze website prima kandidaten staan die op zoek zijn naar een positie bij een SRA-kantoor.


De voordelen van Werkenbijsra.nl op een rij

  • Eenvoudig, onbeperkt en kosteloos vacatures plaatsen
  • Volop attentiewaarde
  • Extra bereik door inzet sociale media 
  • Hoge en prominente positie bij Google
  • Gericht op accountants en fiscalisten
  • Exclusief voor SRA-leden

Benieuwd?

Plaats uw vacatures kosteloos op Werkenbijsra.nl en ervaar het zelf: www.werkenbijsra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren