Thuis in uw branche

Verplaatsen landelijke SRA-bijeenkomsten van meer dan 80 personen

  • Publicatiedatum: 13-3-2020
Coronavirus

Op advies van het landelijk Outbreak Management Team zijn er nieuwe maatregelen getroffen voor het inperken van de verspreiding van het coronavirus. Een maatregel die SRA aangaat, is om landelijk alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen te annuleren. Eerder gold alleen voor de regio’s Noord-Brabant en Limburg een richtlijn om bijeenkomsten en evenementen te annuleren/verplaatsen.

Richtlijn verder aangescherpt

SRA haakt in op dit nieuwe beleid en heeft besloten de richtlijn verder aan te scherpen naar een maximum van 80 personen. Alle SRA-bijeenkomsten die gepland staan voor de periode t/m 3 april én die meer dan 80 deelnemers bevatten, worden geannuleerd en waar mogelijk verplaatst. Dit betreft een aanvulling op het bestaande SRA-beleid van 12 maart 2020.

Voor alle deelnemers van de SRA-bijeenkomsten die wel doorgaan geldt: heeft u zelf klachten  - verkoudheid, hoesten of koorts - of bent u in direct contact geweest met iemand die het coronavirus bij zich draagt, dan is het vanzelfsprekend dat u niet deelneemt aan de bijeenkomst.

Mocht het bovenstaande op u van toepassing zijn, dan ontvangt SRA uw afmelding graag uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de bijeenkomst via educatie@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren