Thuis in uw branche

Webinar over nieuwe Leidraad horizontaal toezicht

  • Publicatiedatum: 8-4-2016

Onlangs is de nieuwe Leidraad horizontaal toezicht fiscaal dienstverleners uitgekomen. Deze Leidraad verschilt op een aantal belangrijke punten van de oude Leidraad. Daarom organiseert de Belastingdienst op 19 april een gratis webinar over de nieuwe Leidraad.

Om deel te nemen aan het webinar kunt u zich (met maximaal twee personen) registreren en aanmelden via OnlineSeminar. U ontvangt dan een e-mail met een link naar de site waar u op 19 april het webinar vanaf 19:00 uur live kunt volgen. Bekijkt u het webinar op een tablet, dan moet u daarvoor de App 'OnlineSeminar Viewer' uit de Appstore of Google Play Store installeren.

Kijkersvragen

Tijdens het webinar vertellen deskundigen van de Belastingdienst wat de belangrijkste wijzigingen zijn en leggen u uit wat dit in de praktijk betekent. Het gesprek wordt afgewisseld met polls, video's en het beantwoorden van enkele kijkersvragen. U kunt tijdens het webinar zelf ook online vragen over de nieuwe Leidraad stellen.

Belastingdienstmedewerkers beantwoorden de vragen zoveel mogelijk dezelfde avond. Lukt dat niet, dan ontvangt u op een later tijdstip antwoord of wordt de vraag in een later tijdstip te publiceren lijst met veelgestelde vragen opgenomen. U kunt natuurlijk ook uw vraag rechtstreeks stellen aan uw relatiebeheerder.

Na afloop van het webinar ontvangen deelnemers die >90% van het webinar hebben gevolgd én een minimum aan poll-vragen hebben beantwoord via de mail een bewijs van deelname. Dit bewijs kunt u eventueel gebruiken voor het verkrijgen van PE-punten bij uw koepelorganisatie.

Datum webinar:  dinsdag 19 april 2016 
Aanvang:  19:00 uur
Einde:   circa 20:30 uur
Registreren en aanmelden op:  OnlineSeminar

Programma Webinar

  • Inleiding en voorstellen
  • Horizontaal toezicht en de nieuwe Leidraad
  • Belangrijkste wijzigingen in de nieuwe Leidraad
  • Korte pauze
  • Invordering en de nieuwe Leidraad
  • Evaluatie, aantal vragen in de vorm van een enquête

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren