Thuis in uw branche

Opleidingen SRA verkrijgen opnieuw predikaat 'Cedeo erkend'

  • Publicatiedatum: 24-2-2012

Onafhankelijk keuringsinstantie Cedeo die de kwaliteit van commerciële opleidingsinstituten meet en waarborgt, heeft een onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid over de maatwerk- & incompanyopleidingen én het open cursusprogramma van SRA.

Op basis van de positieve uitslag mag SRA de komende twee jaar weer het predikaat ‘Cedeo-erkend’ voor beide typen opleidingen voeren.

Het predikaat 'Cedeo-erkend' wordt pas toegekend bij een hoge mate van klanttevredenheid over de verschillende stappen in het opleidingstraject. Cedeo stelt zich op het standpunt dat voor de aangevraagde erkenning tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers zich moet uitspreken in termen van 'tevreden' tot 'zeer tevreden'. Bovendien moet het opleidingsinstituut voldoen aan de vereiste basiscriteria 'kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid'.

Meer dan 80% van de ondervraagde klanten is dan ook tevreden of zeer tevreden over de wijze waarop SRA de opleidingen ten uitvoer brengt én over de samenwerking met SRA Educatie. Als sterke kanten noemen de referenten onder andere het brede aanbod aan maatwerk- & incompanyopleidingen, de kwaliteit van de geboden stof en van de docenten, de actuele onderwerpen en aansluiting bij de praktijk, het inlevingsvermogen in de klant en de samenwerking met de klant.

De tevredenheid over het open cursusprogramma en de totale samenwerking met SRA komt ook tot uitdrukking in de gegeven scores: 'De opleidingen van SRA zijn prima opgezet met leuke blokken', 'Alles rondom de trainingen is goed geregeld', 'Het opleidingsaanbod is sterk en overzichtelijk, je kunt altijd bij ze terecht'. Naast de geboden kwaliteit maken de laagdrempelige organisatie én de naamsbekendheid van SRA, dat de referenten SRA zeker bij derden zouden aanprijzen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren