Thuis in uw branche

Roland R. Ogink verkozen tot nieuw SRA-bestuurslid

‘Ons prachtige vak in het mkb verder brengen’

  • Bron: SRA
  • Publicatiedatum: 14-12-2015

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SRA op donderdag 10 december jl., is Roland R. Ogink RA (1975, RA sinds 2003) verkozen tot nieuw bestuurslid. Ogink neemt de plaats in van vertrekkend bestuurslid Diana Clement, die vanwege haar verkiezing tot vice-voorzitter van de NBA eerder dit jaar niet meer verkiesbaar was.

Roland G OginkRoland Ogink, partner/directeur bij de Jong & Laan, werkt vanaf 1996 in de accountancy. Tijdens de eerste 10 jaar van zijn carrière werkte hij bij een van de Big 4-kantoren hoofdzakelijk voor familiebedrijven, voornamelijk op het gebied van controles, bedrijfswaarderingen en due diligence onderzoeken. Daar ontstond zijn affiniteit met het mkb. Sinds 2009 werkt hij bij de Jong & Laan. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is Ogink bestuurslid van VNO-NCW Drenthe, en vanaf eind 2014 voorzitter van de NBA werkgroep niet-oob-accountantsorganisaties en in die hoedanigheid tevens lid van de NBA regiegroep In het Publiek belang.

Ledenbelang

Roland Ogink: ‘In het afgelopen jaar heb ik een actieve bijdrage mogen leveren aan de praktische doorvertaling voor ons segment van de 53 maatregelen. Het in continuïteit actief betrokken zijn bij de ontwikkelingen van ons prachtige beroep spreekt mij erg aan. Ik vind het daarbij ook erg belangrijk dat het vak van accountant uitdagend en boeiend blijft en een sector waarin mensen met veel plezier werken. Vanuit mijn rol als bestuurslid van SRA krijg ik volop mogelijkheden om aan deze punten een bijdrage te leveren in het belang van onze leden’.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering nam herkozen voorzitter Paul Dinkgreve met lovende woorden afscheid van Diana Clement als bestuurslid. Clement blijft wel als adviseur betrokken bij het bestuur van SRA.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren