Thuis in uw branche

SRA-handboeken online beheren met UNIT4 Actueel

  • Publicatiedatum: 29-9-2011

De SRA-handboeken zijn nu ook online beschikbaar in UNIT4 Actueel. Met deze weboplossing kunnen kantoren de handboeken efficiënt kantoorspecifiek maken, beheren, onderhouden en digitaal distribueren naar hun medewerkers.

De digitale handboeken bestaan uit verschillende hoofdstukken en artikelen, die volledig digitaal worden geactualiseerd. SRA-Vaktechniek meldt steeds wanneer content is aangepast, zodat de beheerder op het kantoor zelf kan bepalen of deze wordt overgenomen in het kantoorhandboek. Daarna kan de wijziging beschikbaar worden gesteld aan de medewerkers, zodat iedereen steeds werkt met de meeste recente versie van de SRA-handboeken en -praktijkhandreikingen. Historische artikelversies worden behouden en uiteraard wordt gewerkt in een beveiligde en geautoriseerde omgeving. UNIT4 Actueel is gebaseerd op Scienta technologie van Syslogic.

De volgende handboeken zijn nu digitaal beschikbaar: SRA-Handboek Samenstellen, SRA-Handboek Beoordelen en het SRA-Handboek Kwaliteit. De bijbehorende praktijkhandreikingen, voorbeelden en procedures zijn eveneens beschikbaar. Het SRA-Handboek Controle komt in het najaar van 2011 beschikbaar. SRA organiseert regelmatig demonstratiebijeenkomsten over UNIT4 Actueel, waarover leden meer informatie vinden op het SRA-Kennisnet (onder: demobijeenkomsten).

Voor een optimale integratie met de SRA-werkprogramma's zijn de hoofdstukken, paragrafen en artikelen uit de SRA-handboeken gekoppeld aan taken van het SRA-Werkprogramma Samenstellen in UNIT4 Auditor (koppelingen met het werkprogramma Controle volgen in het najaar). Zo kan vanuit elke taak in het werkprogramma direct het relevante artikel in het kantoorhandboek worden geraadpleegd.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren