Thuis in uw branche

SRA-lidmaatschap voor du ROI Accountants, Belastingadviseurs & IT-Auditors

  • Publicatiedatum: 12-7-2017

du ROI Accountants, Belastingadviseurs & IT-Auditors heeft onlangs het SRA-lidmaatschap verkregen. Dit accountants- en advieskantoor biedt een breed pakket aan diensten aan. Bij du ROI werken 30 professionals verdeeld over vier vestigingen te weten in Maastricht, Beek, Heerlen en 's Hertogenbosch.

Logo du Roi'Standaarden vergemakkelijken kwaliteitssysteem'

Voor du ROI is het lidmaatschap van SRA belangrijk omdat het staat voor een kwaliteitskeurmerk. “Kantoren die lid zijn van deze organisatie voldoen met hun kwaliteitsstelsel en werkwijzen aan de toch strenge normen gesteld door het SRA. Om te blijven voldoen aan de eisen van een accountantskantoor zijn wij veel tijd kwijt met het bijhouden en monitoren van ons interne kwaliteitssysteem. Door de jaarlijkse wijzigingen in wet –en regelgeving kost het ons veel tijd en energie om compliant te blijven. Door gebruik te gaan maken van de standaarden van SRA verwachten wij sneller en makkelijker ons kwaliteitssysteem te kunnen aanpassen. We maken inmiddels gebruik van het SRA werkprogramma in Unit4 Auditor, waardoor we op een efficiënte manier kunnen voldoen aan de dossierverplichting voor accountants. Daarnaast zijn er voornemens om Horizontaal Toezicht te gaan toepassen. Aansluiting zoeken met het bestaande HT convenant tussen de belastingdienst en SRA is daarom voor de hand liggend.”

Du Roi MaastrichtInformeren en begeleiden

du ROI verwacht van SRA dat zij op hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en fiscaliteit en hen begeleiden om op een zo efficiënt mogelijke wijze te kunnen blijven voldoen aan de (kwaliteits)eisen van een modern accountantskantoor.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren