Thuis in uw branche

SRA start publieke discussie over de toekomst van het accountantskantoor

  • Publicatiedatum: 15-6-2017

Met de slogan 'Het kantoor van de toekomst komt naar u toe' is SRA vandaag, 15 juni 2017, gestart met een publieke discussie over de ontwikkelingen in de accountancybranche en het beroep. Hiervoor heeft SRA de visie 'Het kantoor van de toekomst' ontwikkeld. De komende maanden wordt deze in een reeks van blogs, animaties, polls en prikkelende stellingen naar buiten gebracht. Vandaag is de start gemaakt met een blog en een animatiefilm over het fundament van het accountantskantoor 'Is er toekomst voor de professional?'.

SRA-kantoor van de toekomstAcht thema's

De eerste blog en animatie gaan over het fundament en zijn te vinden op SRA.nl en op de
SRA Linkedin-pagina. De komende maanden worden negen wezenlijke thema's onder de loep genomen: het fundament, de markt, de klant, de dienstverlening, het beroep, het kantoor, de medewerkers, leiderschap en het verdienmodel.

Levend dossier

Menno Kooreman van SRA: ''We willen onze visie van een papieren versie tot een levend dossier maken. Het accountantskantoor van de toekomst is immers geen statisch concept, maar is net als de markt en de branche continu in ontwikkeling.'' SRA roept leden en andere geïnteresseerden en deskundigen op om op de Linkedin-bedrijfspagina SRA-Accountantskantoren actief deel te nemen aan de discussie.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren