Thuis in uw branche

Stap voor stap naar een succesvol advieskantoor

  • Publicatiedatum: 8-5-2012

Op 22 juni a.s. vindt in Hart van Holland (Nijkerk) de tweede editie van het SRA-Nieuwsseminar plaats waar actuele ontwikkelingen rond het moderne accountantskantoor centraal staan. Nieuwe businessmodellen, adviseren en benchmarken, marketing van adviesdiensten, financiële planning en de kansen van de nieuwe aanbestedingswet zijn onderwerpen waarbij de adviseur in het mkb verder komt in 2012.

Kansen

Hoe kan het accountantskantoor anno nu meer of ander rendement halen, bedreigingen ombuigen in kansen? En hoe kan het kantoor effectief inspelen op de veranderende vraag van stakeholders, nieuwe wetgeving of bijvoorbeeld de vergrijzing? Weet u waar uw kantoor over 2,3 of 5 jaar haar geld mee verdient? Gaat u zich in een of meerdere adviesdiensten specialiseren of juist een breed pallet aan nieuwe diensten aanbieden? Met plenaire sessies en workshops over onder meer Adviseren in het familiebedrijf, de Flex BV, mogelijkheden bedrijfsbeëindiging en financiële planning, wordt u meegenomen in de wereld van kansen en krijgt u instrumenten aangereikt waarmee u succesvol kunt zijn en blijven.

Praktisch gehalte

Het SRA-Nieuwsseminar 2012 staat onder leiding van Wim van Sluis RA (vennoot bij Daamen & Van Sluis, bestuurslid SRA en voorzitter Deltalinqs). Tijdens het congres zijn, behalve sprekers uit de (financiële) universitaire wereld, ook sprekers uit de dagelijkse mkb-praktijk goed vertegenwoordigd. Het SRA-Nieuwsseminar is een must voor accountants (medewerkers en vennoten), fiscalisten (vennoten en medewerkers), PR/Marketing managers en HRM managers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit Nieuwsseminar? Kijk op onze website www.sra.nl 

 SRA-Nieuwsseminar De mkb-adviseur in 2012
 Datum   woensdag 22 juni 2012
 Tijden  09:00 uur tot 16:30 uur
 Waar  Hart van Holland, Nijkerk
 Kosten  € 195 voor SRA-leden, € 345 voor niet leden
 PE-punten/uren  AA/RA/RC 6, RB-Algemeen 6

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren