Thuis in uw branche

Vernieuwde SRA Ondernemerskompas beantwoordt volledig aan wensen praktijk en ondernemers

  • Publicatiedatum: 11-5-2012

SRA heeft haar Ondernemerskompas geoptimaliseerd op basis van aanbevelingen vanuit de adviespraktijk en ondernemers. Met dit inmiddels volledig web-based hulpmiddel kunnen accountantskantoren eenvoudig in kaart brengen hoe de ondernemingen van hun cliënten ervoor staan.

Met aangepaste thema’s zoals Strategie & Marketing, Risicomanagement of Werkkapitaalbeheer is het vernieuwde Ondernemerskompas nog meer gericht op advisering.

Aan de hand van de uitkomsten van de geactualiseerde vragenlijst wordt bepaald wat de aandachtspunten voor de onderneming zijn en op welke gebieden maatregelen genomen moeten worden. De uitkomst van de vragenlijst geeft de accountant/adviseur een directe aanleiding voor een concreet adviesgesprek met de ondernemer over de kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Multi-usable en web-based

Doordat het Ondernemerkompas web-based functioneert, gaat het uitwisselen van de uitkomsten eenvoudig en snel. De vragenlijst is multi-usable en kan door verschillende personen worden ingevuld. Hierdoor biedt het Kompas in één rapportage inzicht in de verschillende visies van betrokken partijen bij de onderneming zoals de ondernemer zelf, zijn controller en de accountant/adviseur.

Bijeenkomst

SRA organiseert op 13 juni a.s. een bijeenkomst voor de SRA-leden waarbij de werking van het SRA-Ondernemerskompas wordt gedemonstreerd. Aanmelding via dlangerak@sra.nl  

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren