Thuis in uw branche

Online Marketing Specialist

 • Publicatiedatum: 11-2-2020
Marketing

Word jij enthousiast van het optimaliseren van online conversie? En zoek je een functie op het snijvlak van marketing automation, e-mailmarketing en webconversie? Dan ben jij wellicht de online marketing specialist die SRA zoekt!

Vanuit een “Cool Office” in de Meern zijn we samen met 16 enthousiaste medewerkers van de afdeling Educatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en organisatie van actuele cursussen, opleidingen en trainingen. Om daar een succes van te maken, hebben we jou nodig. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan komen wij graag met je in contact!

Dit ben jij

 • Je hebt hbo-niveau met minimaal 3 jaar online marketingervaring en je beschikt over een analytisch vermogen.
 • Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van de laatste online marketingtools en digitale dienstverlening. Je bent tevens praktisch ingesteld, een echte doener!
 • E-commerce en conversie-optimalisatie kennen geen geheimen voor je. Je hebt kennis van of ervaring op het gebied van plannen, interne afstemming, budgetbewaking en testen, kortom sterke projectmanagement skills.
 • Je weet op de juiste manier te communiceren en te verbinden op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit ga je doen

Je vertaalt via onze belangrijkste digitale kanalen onze strategie en doelstellingen naar concrete website- en emailverbeteringen. Hierbij draag je bij aan de verbetering van onze dienstverlening en verkoop. Je bent de voortrekker in het proces.

In samenwerking met de contentmanager, webredacteur en projectmanagers optimaliseer je de webpagina’s en andere online uitingen: met jouw kennis van SEO/SEA en online marketing etc. zorg je voor een nog betere online conversie en engagement.

Je bent de schakel tussen het externe webbureau en het onderhouden van de functionele roadmap. Met jouw kennis en ervaring kijk je naar de ontwikkeling en verbetering van de website. Door het A/B testen van webpagina’s en het analyseren van het bezoekgedrag op onze website en social mediakanalen, kom je met data gerichte verbetervoorstellen en zet je acties uit.

Samen met de projectmanager DM kijk je hoe we stappen kunnen zetten op het gebied van marketing automation. Hoe we onze e-mailings optimaliseren en effectiever kunnen inzetten bij onze doelgroep. Een aanzienlijk deel van onze marketingactiviteiten is gericht op de verkoop van trainingen en opleidingen, hier ga je een groot deel van de expertise voor inzetten. Het samenstellen en versturen van e-mailings maakt hier onderdeel vanuit.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een marktconform salaris!

 • Tussen de € 35.000 en € 40.000 bruto per jaar op basis van een 40-urige werkweek
 • Een jaarcontract met als uitgangspunt een langdurige samenwerking
 • Functie voor minimaal 32 uur

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen
 • Pensioenregeling
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Oog voor Vitaliteit

 • Bijdrage sportabonnement en andere sportactiviteiten
 • Goede balans werk/privé
 • Inspirerende flexibele werkomgeving

Plezier in je werk

 • Leuke team en bedrijfsuitjes
 • Informele organisatie

Wie zijn wij?

Vanuit een innovatieve werkomgeving, gevestigd in de Meern, ondersteunt SRA 375 zelfstandige accountantskantoren door heel Nederland. Bij deze kantoren werken ongeveer 18.000 professionals, die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. We zijn een vooruitstrevende vereniging met een flexibele werkstijl, die het mogelijk maakt om effectief in te spelen op de veranderende omstandigheden.

Bij SRA krijg je het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je werk in te richten op de wijze die het beste bij je past. Je krijgt de kans om actief betrokken te zijn bij het ontwikkelen van initiatieven en om je expertise, ondernemerschap en je talent in te zetten. We willen graag optimaal samenwerken om nieuwe dingen te creëren, zodat we kunnen meebewegen op veranderende marktontwikkelingen en nieuwe technologieën. We zijn een organisatie waarbij we de privé-werkbalans belangrijk vinden, in combinatie met hoe je je werk wilt indelen. Binnen het team waarmee je nauw samenwerkt, blijven we elkaar informeren en dragen we gezamenlijk zorg aan het afdelingsresultaat.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Ben je benieuwd naar je nieuwe collega’s, hoe je werkdag eruit ziet en wil je werken in een 'cool office'? Dan maken we graag kennis met je.

Upload hier je cv met motivatie

Heb je nog vragen? Petra Noordermeer is te bereiken op 030 6566060 of 06 51357102.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren