Thuis in uw branche
SRA 30 jaar

SRA 30 jaar!

Speciale jubileumpagina

Dit jaar viert SRA het 30-jarig bestaan. Een bijzonder feit, dat we niet zomaar voorbij laten gaan. Het komende jaar zullen we op meerdere momenten stilstaan bij dit zesde lustrum en worden er verschillende activiteiten en acties georganiseerd. En uiteraard doen we dat met, door én voor de leden.

SRA bestaat 30 jaar!

Zaterdag 23 november 2019 bestond SRA op de kop af 30 jaar. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Het komende jaar zullen we op meerdere momenten stilstaan bij dit zesde lustrum en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De aftrap was maandag 25 november toen we een jubileumuitgave van de SRA-Nieuwsbrief verstuurden en al onze leden trakteerden op een verrassingspakket.

30 jaar SRA, feiten en cijfers

In dertig jaar heeft SRA zich ontwikkeld tot een bloeiende en professionele vereniging. SRA staat op de kaart bij partijen die ertoe doen, het aantal leden neemt toe, kortom, je kunt niet meer om SRA heen. Een duik in de geschiedenis...

Het ledenmagazine door de jaren heen

30 jaar SRA ledenmagazines
Bekijk een cover-overzicht

Jubileumversie SRA-Nieuwsbrief

Jubileum nieuwsbrief SRA 30 jaar
30 jaar hoogtepunten

Jubileumdag geannuleerd

In verband met het beleid rondom de indamming van het coronavirus is de SRA-Jubileumdag geannuleerd. Meer informatie volgt.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren