SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 

Klankbordgroep bijeen voor eerste beelden nieuwe BiZ-platform

Afgelopen week is de klankbordgroep bij elkaar gekomen om de eerste nieuwe beelden van het nieuwe platform met elkaar te bespreken en de eerste reactie was positief. Met de vernieuwing van het SRA-BiZ benchmarkplatform zorgen we voor meer flexibiliteit en mogelijkheden voor u als gebruiker.

Nieuw BiZ-platformDe verwachting is dat de huidige BiZ-kantoren tegen het einde van het eerste kwartaal 2021 gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe platform. Voordat alle kantoren over gaan wordt eerst een pilot gedraaid met SRA-kantoren uit een eerder samengestelde kopgroep. 

Stappen maken en verder innoveren

Met het nieuwe platform wil SRA de aankomende tijd met u stappen maken en verder innoveren. Niet alleen voor wat betreft de doorontwikkeling van het platform, maar ook ruimte bieden voor u als kantoor: hoe wilt u straks uw klant bedienen met benchmarkinformatie? En hoe kunnen wij u daarbij ondersteunen? Het nieuwe BiZ is dus niet alleen een nieuw technologisch platform, maar is ook de aanzet voor het bouwen aan een community waarin we elkaar verder kunnen helpen.

Demo

Wilt u meer weten over het nieuwe platform? Wij maken graag een afspraak voor een demo! Mail naar biz@sra.nl