Thuis in uw branche

Over BiZ

Wat is Branche in Zicht?

Met Branche in Zicht heeft SRA een branchegeörienteerd kennisplatform ontwikkeld rondom de omvangrijkste en meest actuele benchmarkdatabase van Nederland.

Wat levert BiZ de klant op?

BiZ kenmerken

  • Massa
  • Actualiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Klantspecifiek
Lees meer over de kenmerken

BiZ-database

De omvang van Branche in Zicht blijft groeien: in totaal zijn er meer dan 340.396 jaarrekeningen. De eerste 12.544 jaarrekeningen 2020 zijn ook al binnen, en daarmee ook al de eerste 1749 benchmarks voor 198 verschillende SBI codes.

Bekijk de actuele cijfers

Voorbeeldrapportages

Er zijn verschillende soorten BiZ-rapporten. Die in 1 oogopslag laten zien hoe de onderneming scoort ten opzichte van branchegenoten, die uitgebreid in kaart brengen hoe de onderneming scoort en die waar groeikansen liggen.

Bekijk voorbeeldrapportages

Uw investering

Als u onbeperkt toegang wilt hebben tot de BiZ-database, kunt u kiezen voor een jaarabonnement. De hoogte van de jaarlijkse vergoeding is afhankelijk van de omvang van uw kantoor.

Bekijk de tarieven

Veelgestelde vragen

Hoe werkt BiZ en hoe lever ik jaarrekeningen aan? En welke branches kan ik met behulp van BiZ benchmarken? Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Bekijk alle antwoorden

Het BiZ-team

Het BiZ-team bestaat uit vijf deskundige en enthousiaste medewerkers die elk hun eigen werkgebied hebben. Bekijk wie verantwoordelijk is voor elke tak.

Bekijk het team

Meer weten?

Claudia van EngelenburgEnthousiast over BiZ, maar heeft u nog vragen voordat u zich aanmeldt? Neem dan contact op met: 

Claudia van Engelenburg
T 030 656 60 60
E biz@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren