Thuis in uw branche

Aan tafel bij de klant

Workshop voor studenten

Je klant is een startende ondernemer. Deze ondernemer is op zoek naar een betrouwbaar accountantskantoor dat diensten aanbiedt tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een kantoor dat zijn aangifte zonder fouten aanlevert bij de Belastingdienst.

Om een verantwoorde keuze te maken, gaat de ondernemer met drie kantoren in gesprek. Met het kantoor dat de beste eerste indruk achterlaat, gaat de ondernemer in zee.

Je bent nu drie maanden in dienst bij SRA-accountantskantoor ‘X & Partners’. Je baas, vennoot in de maatschap, heeft je gevraagd het kennismakingsgesprek te voeren en het kantoor professioneel te introduceren. Jouw doel: de klant voor jouw kantoor laten kiezen.

Hoe ga je te werk? Waar ga je op letten? Welke vragen stel je en hoe bepaal je de werkelijke behoeften van deze startende ondernemer. Wat herken je aan zijn gedrag en hoe speel je daar effectief op in? Volg dan de interactieve workshop professioneel behoefte bepalen! Wij geven je tips en tricks, waardoor je straks optimaal voorbereid bent op de praktijk.

Natuurlijk maken we het niet te zwaar. Met humor en vooral veel samenwerken komen we een heel eind!

Contact

Mandy Geurtsen 

Mandy Nijhuis - Geurtsen
Projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie
E mnijhuis@sra.nl
T 030 656 60 60