Thuis in uw branche
Gratis demo's

Hulp bij het gebruik van de PE-tool

Gaat u de tool gebruiken en wilt u daar graag de eerste keer wat hulp bij? Geef u dan op voor onze praktische workshop voor de accountant. Wilt u als kantoor direct al uw accountants wegwijs maken met de PE-tool, dan is een Incompany training wellicht een beter idee. Ook dat is mogelijk.

Workshop

Als accountant meteen aan de slag met de PE-tool met als resultaat een ingevuld PE-portfolio voor 2021? Geef u dan op voor onderstaande workshop.

Aanbieding: Workshop ‘Stel uw PE-portfolio 2021 samen’ nu inclusief een jaarabonnement op de PE-tool!

Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op al uw vragen. Én u gaat direct aan de slag met het vullen van de eerste stappen binnen uw eigen portfolio voor 2021 in de nieuwe SRA PE-tool. Een jaarabonnement is bij deze workshop inbegrepen.

Driedubbel voordeel dus: u weet alles over de nieuwe PE, heeft de beschikking over de PE-tool én u heeft meteen de eerste stappen gezet met uw eigen portfolio 2021.

NU: Workshop inclusief Jaarlicentie voor € 360,00 (SRA-leden) en € 470,00 (niet leden).

Geef u hier op!

Incompany training

SRA biedt diverse trainingsmogelijkheden: voor het gehele kantoor of individueel, klassikaal of online. Voor de mogelijkheden specifiek voor kantoor kunt u contact opnemen met: 

Marjon Groten

Marjon Groten
Manager Incompany
E mgroten@sra.nl
T 030 656 60 60

Brenda van Oel

Brenda van Oel
Accountmanager
E bvanoel@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren