Thuis in uw branche

De Nieuwsbank: digitale Nieuwsbrief, zonder omkijken

Ondernemers zijn druk met het runnen van hun bedrijf. Maar werken in uw bedrijf is niet hetzelfde als werken aan de groei van uw bedrijf. Er is vaak geen tijd voor structurele marketing en sales. Dat kan een extern bureau voor u verzorgen.

Make Marketing Magic lost dit probleem op door alle aspecten van marketing aan te bieden, wat resulteert in een complete en succesvolle campagne. Make Marketing Magic is de partij die de digitale nieuwsbrief voor SRA-kantoren verzorgt.

Regelmatig op relevante wijze communiceren met je doelgroep, zorgt ervoor dat u op de radar van uw doelgroep komt én blijft. Hierdoor laat u zien dat u een autoriteit bent in uw vakgebied.

Inhoud Standaard abonnement:

  • 10x per jaar een digitale nieuwsbrief met 6 artikelen uit de Nieuwsbank
  • 3x per jaar een special: Miljoenennota, Eindejaarstips, Lonen
  • Opgemaakt in uw eigen huisstijl en per mail verstuurd naar uw doelgroep
  • De nieuwsbrieven worden op uw website geplaatst
  • Ook verspreid op de gewenste social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Twitter
  • Heldere rapportages in één online platform. Altijd toegankelijk met real-time resultaten. Niet alleen de resultaten van elke mailing - wie heeft het geopend en doorgeklikt naar de website -, maar ook de meest relevante inzichten van de website zijn hier zichtbaar
  • Op basis van de resultaten van de mailings en de daaruit voortvloeiende inzichten, geeft MMM indien gewenst telefonisch advies over de volgende stappen om als bedrijf te groeien

Bij een Plus abonnement kunt u aan iedere nieuwsbrief twee eigen artikelen toevoegen (uitgezonderd de specials). Verder is dit abonnement gelijk aan het Standaard abonnement.

Prijzen

Bekijk voor meer informatie het prijsoverzicht. Let op: dit abonnement kunt u alleen afsluiten in combinatie met een abonnement op de Nieuwsbank.

Voorbeelden digitale kantoornieuwsbrieven

Onderstaande kantoren maken gebruik van de digitale nieuwsbrief. Klik op de afbeelding om de gehele nieuwsbrief te bekijken.

Stouten & Wijnen Aagora KSG
Voorbeeld digitale nieuwsbrief Stouten & Wijnen Voorbeeld digitale nieuwsbrief Aagora Voorbeeld digitale nieuwsbrief KSG

Vragen?

SRA-Nieuwsbank
T 030 656 60 60
E nieuwsbank@sra.nl