Thuis in uw branche

Mkb-branchescan levert ondernemer unieke stuurinformatie

Doe mee met de scan!

  • Publicatiedatum: 4-11-2020
Administratie

Wat is de impact van corona op het businessmodel, de financiële positie en de investeringsbereidheid van bedrijven? De Mkb-branchescan geeft hierin voor acht branches inzicht. Plaats de scan (kosteloos) op uw eigen website. Uw klant krijgt meteen na het invullen van de scan een persoonlijk benchmarkrapport: een ideale adviestool in een turbulente tijd.

Wat krijgt uw klant?

Het rapport dat uw klant krijgt, geeft per branche direct inzicht in de financiële positie ten opzichte van de concurrent. De financiële verwachtingen op het gebied van brutomarge, personeelskosten, winst, omzet, investeringen en financieringsbehoefte worden namelijk ‘real time’ gebenchmarkt met andere ondernemers uit dezelfde branche die de scan hebben ingevuld. Het rapport bevat eveneens inzicht in kansen en bedreigingen per branche en een actuele branche-analyse.

Voor welke branche?

Voor de volgende acht branches heeft SRA een Mkb-branchescan: automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, medische zorg, specialistische zakelijke dienstverlening en transport.

De Mkb-Branchescan is mede tot stand gekomen met de input van De Nederlandse Innovatie Monitor. Dat is een grootschalig jaarlijks onderzoek van het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam.

Doe mee en ga naar de Mkb-branchescan