Thuis in uw branche

SRA-Nieuwsbrief

Uw selectie uit het dagelijkse nieuws. Verzorgd door SRA.

SRA verstuurt elke werkdag om circa 10:15 uur 's morgens een gratis e-mailnieuwsbrief, exclusief voor medewerkers van accountantskantoren.

Omschrijving

SRA-Nieuwsbrief

De beknopte inhoud bestaat uit een praktische combinatie van actueel vaktechnisch nieuws en recente SRA-informatie.

Prijs : gratis
Verschijning: circa 10:15 uur op werkdagen
Aanmelden

Inhoud

Recent vaknieuws

Naast fiscaal, juridisch en accountancy nieuws wordt in de SRA-Nieuwsbrief ook ander relevant nieuws voor de accountantspraktijk opgenomen. De nieuwsbrief wordt elke morgen, op werkdagen, verstuurd en is zo vormgegeven dat u in één oogopslag op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

SRA-Informatie

Om zo volledig mogelijk te zijn, treft u in de digitale nieuwsbrief ook de laatste informatie vanuit de organisatie van SRA aan. Deze is breed van opzet. Van een greep uit het actuele cursusaanbod tot sollicitanten en van bijeenkomsten tot praktijkhandreikingen voor de professional. Waar mogelijk wordt het vaktechnische nieuws gekoppeld aan een overeenkomende dienst of product van SRA.

Prijs

De SRA-Nieuwsbrief is gratis.

Informatie

De SRA-Nieuwsbrief is exclusief voor medewerkers van accountantskantoren en wordt alleen naar zakelijke e-mailadressen verstuurd. Abonneren middels een persoonlijk e-mailadres is daarom niet mogelijk.

De nieuwsbrief is mobielvriendelijk (responsive), en schaalt dus mee met de mobiele telefoon of tablet. Vanzelfsprekend is de SRA-Nieuwsbrief ook uitstekend te lezen op desktop of laptop.

Voorbeeld

Bekijk een voorbeeld van de gratis dagelijkse SRA-Nieuwsbrief.

SRA-Nieuwsbrief