Thuis in uw branche

SRA-Silverfin Samenstellen

Omschrijving

Silverfin logo

Het SRA-Werkprogramma Samenstellen is verkrijgbaar in combinatie met Silverfin.

Inhoud

Met het SRA-werkprogramma samenstellen kunt u de efficiency en de kwaliteit van de werkzaamheden binnen uw kantoor sterk optimaliseren. Op basis van de stuurvragen en gedocumenteerde beslissingen leidt het programma u naar het meest efficiënte en effectieve werkprogramma voor uw samenstellingsopdracht.
De SRA-Werkprogramma’s zijn ontwikkeld door leden van het SRA-Vaktechnisch bureau, onder toezicht van de SRA-Commissie Vaktechniek Accountancy. De werkprogramma's sluiten aan bij de SRA-Handboeken en praktijkhandreikingen.

Silverfin

Silverfin biedt een gestandaardiseerd en gerubriceerd data-platform waarin alle financiële gegevens uit willekeurige boekhoudsystemen (o.a. Exact, Yuki, Twinfield) worden gesynchroniseerd. Vervolgens kunnen gestructureerde werkprogramma’s worden geactiveerd. De flexibele opbouw van schermen biedt u de mogelijkheid het systeem volledig naar uw wensen in te richten. Daarnaast biedt Silverfin ook een laagdrempelig technologische platform om eventueel eigen unieke templates te maken.

Door gebruik te maken van Silverfin hoeft u geen gebruik meer te maken van verschillende oplossingen. Het samenstellen, tussentijdse rapportages genereren en de jaarrekening maken kan allemaal op hetzelfde platform plaatsvinden. Alle data die u nodig hebt om de klant proactief van advies te voorzien is direct beschikbaar. De eenvoudige communicatiemodule maakt het mogelijk om interactief met uw klanten samen te werken, de klant kan inzicht krijgen in actuele overzichten. Silverfin noemt dit Connected Accounting!

Prijs

Gebruikersvergoeding Silverfin

Voor vragen over de gebruikersvergoeding of een offerte voor de software van Silverfin kunt u contact opnemen met Paul Davids (wp@sra.nl of 030 656 60 60).

Webinar

Er is op dit moment geen webinar gepland.

Vragen over dit product?

Paul Davids

Paul Davids

Customer Success Manager

E wp@sra.nl
T 030 656 60 60

Stel hier uw vraag per e-mail