Sla menu over
Thuis in uw branche

Vraagstuk en oplossing

De print- en kopieermarkt kenmerkt zich helaas door eenvoudige zaken zeer complex en niet transparant te maken. In de wildernis van aanbieders is het voor de meeste klanten moeilijk, tijdrovend en frustrerend om de juiste beslissingen te maken.

PapierVaak kiest men er dan voor om maar door te gaan met bestaande partners, zonder precies te weten of die wel het meest optimale aanbod heeft. Accountantskantoren zoeken een betrouwbare partner qua hardware en software (“scannen naar” en “Follow-me”*), alsmede voor het juiste servicelevel (SLA) op deze producten.

*Follow me: op iedere printer / mfp kan de opdracht opgehaald worden met pas of pincode

PrintScan ondersteunt en adviseert onafhankelijk en deskundig bij het aangaan van nieuwe, betere contracten en realiseert besparingen hierop. U staat uiteraard aan het roer, want u kiest zelf de definitieve aanbieder met wie u in zee gaat (of blijft).

De ondersteuning van PrintScan biedt u de volgende voordelen:

  • Een partner met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in een specifieke branche;
  • Een partner die volledig gefocust is op de print & copy markt, waardoor het een echte specialist is;
  • Besparing in tijd: PrintScan begeleidt het proces van A tot en met Z;
  • Besparing in kosten:
    PrintScan garandeert een minimale besparing van 15% op uw huidige kosten inzake print & copy.

No cure no pay: indien PrintScan de minimale besparing niet voor elkaar krijgt, ontvangt u geen factuur en krijgt u de dienst van PrintScan gratis. De eventuele besparing (<15%) die wel gerealiseerd kan worden is uiteraard voor u.

Terug naar menupagina PrintScan