Thuis in uw branche
Contact / Reacties Uw eigen visie, suggesties, wensen of aanbevelingen zijn van harte welkom! Geef uw reactie

Aanvinken

  • Auteur: Paul Dinkgreve
  • Publicatiedatum: 13-7-2017

Als accountants ergens erg goed in zijn, is het vinken. Alleen, op het moment dat een ander zegt dat er gevinkt mag worden, is het ineens erg moeilijk geworden. Blijkt.

Gisteren bij de vergadering van de werkgroep niet-oob-accountantsorganisaties is de stand doorgenomen van het aantal kantoren dat nog niet heeft aangevinkt; en daarmee dus aangeven dat zij actief bezig zijn met de 53 aandachtsgebieden uit het rapport In het Publiek belang. In te voeren in welke vorm dan ook.
Wat schetst mijn verbazing, van de kantoren die ik zelf heb nagebeld en mij hebben toegezegd dat zij de vink zouden aanzetten: geen enkel kantoor heeft daar opvolging aangegeven. 

Langs deze weg wil ik nogmaals de dringende oproep doen om alsnog een vinkje te zetten. De gesprekken die ik had met deze kantoren waren erg plezierig en constructief om ook bij de kantoren intern de neuzen de 'goede' kant op te krijgen. Dus ondanks dat je het vandaag de dag eigenlijk niet meer mag zeggen: vink toch maar aan! [dan kunt u dat ook weer afvinken]

 

Terug naar de overzichtspagina >>