Thuis in uw branche

Kom naar de Kwaliteitsdag 'To the Next Level' op 15 februari

  • Publicatiedatum: 18-1-2018

Op donderdag 15 februari 2018 organiseert het SRA-bestuur de Kwaliteitsdag 'To the Next Level'. Tijdens deze gratis bijeenkomst in Vianen, specifiek bedoeld voor kwaliteitsbepalers en vennoten/directeuren die zich bezighouden met de thema’s kwaliteit en de maatregelen 'In publiek belang', geven we samen met u op interactieve wijze verder invulling aan ons nieuwe kwaliteitsprogramma 'To the Next Level'.

Doel van Next Level

Next LevelNa het SRA-kwaliteitsprogramma 'Samen Beter' wil het SRA-bestuur alle leden die wettelijke en vrijwillige controles uitvoeren meenemen naar een 'Next Level': voldoende kwaliteitsscores voor alle kantoren. Ook willen we bijvoorbeeld duidelijk krijgen waar de grens ligt tussen voldoende/onvoldoende en wat 'een ernstige tekortkoming' is.

Zelf in de hoofdrol 

Uw input en ideeën vanuit uw eigen verbetertrajecten om te komen tot dat 'Next Level' is daarbij van wezenlijk belang! Daarom bespreken we met u, op interactieve wijze via rondetafelgesprekken, meerdere aspecten rond kwaliteit.

Dan gaat het niet alleen om de invulling van 'Next Level', maar bijvoorbeeld ook over vragen die nog leven over de implementatie van de maatregelen 'In publiek belang'. Met kantoren van uw eigen grootte kunt u uw kwaliteitsuitdagingen, best practices en oplossingen uitwisselen.